heimirottosson@ls.fo Lægebolig på FærøerneDen gældende overenskomst for lægeboliger på Færøerne for dig som Yngre Læge, der er ansat i en tidsbegrænset stilling på Landssjúkrahúsið, medfører at du er berettiget til en bolig.Såfremt alle lægeboliger er optaget, er Landssjúkrahúsið forpligtet til at finde dig en anden passende bopæl.Forespørgsel rettes til Heimir Ottóson på tlf: 304500 lokal 1270, eller e-mail: ">heimirottosson@ls.fo"> Elektroniske TidsskrifterFra Landssygehusets intranet er der adgang til faglige elektroniske tidsskrifter." />
Careers
Persuing a career in a Scandinavian Hospital
This page is not available in English

Praktisk information

Ansættelse
Ved ansættelse på Landssygehuset fremsendes ansættelsesbrevet i to eksemplarer til medarbejderen. Det ene eksemplar skal underskrives og returneres til Landssjúkrahúsið, Personaleafdelingen, Eirargarður 13, 100 Tórshavn.
Ligeledes fremsendes et skema fra Told og Skat, TAKS til ansøgning af færøsk cpr nummer, som er et krav for at få udbetalt løn. Skemaet skal returneres til TAKS, Postrúm 2151, Kvíggjartún 1, FO- 165 Argir.
Du kan udfylde og udskrive skemaet her
Der skal efter ankomst oprettes et kontonummer i en af de færøske banker, som skal oplyses Løn- og Personaleafdelingen.

Introduktionskursus
Ved længerevarende ansættelser tilbyder Landssygehuset nyansatte et introduktionskursus. Kurset er en introduktion til Landssygehuset som arbejdsplads, og både ledelse, afdelingsledere samt medarbejdere i diverse nævn informerer om organisation, struktur, praktiske og faglig vejledning m.m. Derudover er der rundvisning på forskellige afdelinger. 

Intranet
Landssygehuset har et omfattende intranet som alle nyansatte får adgang til ved ansættelse. Intranettet bliver opdateret dagligt med nyheder om hvad der foregår på sygehuset. Bl.a. forefindes der en kalenderoversigt med kurser der udbydes for hele året, telefonbog, mødereferater, faglige procedurer, dagens menu m.m.

Elektronisk patient journal
Landssygehuset benytter elektronisk patient journal, på færøsk Talgild Heilsu Skipan. Nyansatte får oplæring, enten som sidemansoplæring eller som kursus. Små film med introduktion til THS findes på deres hjemmeside.  

Bolig til ferieafløsere
Bolig i form af værelse eller lejlighed stilles til rådighed af Landssygehuset mod betaling. Boligerne ligger alle i sygehusområdet. Forespørgsel rettes til Heimir Ottóson på tlf: 304500 lokal 1270, eller e-mail: heimirottosson@ls.fo

 

Lægebolig på Færøerne
Den gældende overenskomst for lægeboliger på Færøerne for dig som Yngre Læge, der er ansat i en tidsbegrænset stilling på Landssjúkrahúsið, medfører at du er berettiget til en bolig.
Såfremt alle lægeboliger er optaget, er Landssjúkrahúsið forpligtet til at finde dig en anden passende bopæl.
Forespørgsel rettes til Heimir Ottóson på tlf: 304500 lokal 1270, eller e-mail: heimirottosson@ls.fo 

Elektroniske Tidsskrifter
Fra Landssygehusets intranet er der adgang til faglige elektroniske tidsskrifter.

Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01

Landssjúkrahúsið

Vision

Get the latest news from Landssjúkrahúsið

J.C. Svabosgøta 41-49
100 Tórshavn
ls@ls.fo
Tel. +298 30 45 00
Fax +298 31 74 31
V-tal 345334
EAN5797100000058
Our aim is to offer the Faroese population and international patients a high quality health service in as many areas as possible. In those areas of health care where the hospital is not specialised, our aim is to offer patients the best possible treatment through close co-operation with other hospitals in the Nordic region.